Количка

0 артикула

Kатегории

Вижте всички статии

Бебешките дрешки – с какво да ги перем!

 

Бебешката кожа е изключително чувствителна, тя е първият добре развит сетивен орган на бебето, ето защо е добре да се отнасяме с внимание към нея. Всеки родител знае колко се увеличава прането, когато бебето пристигне в къщи. Макар и малко, то успява без проблем да натрупа голям куп с изцапани дрешки, най-често с трудни за отстраняване петна от плодови пюрета, сокчета, бебешко олио и т.н.

 

Ако все още не сте открили, че има специализирани перилни продукти за бебешки дрешки  време е да го направите – намират се и течни и прахообразни. Те гарантират, че агресивните съставки – избелители, оцветители, ензими, аромати, фосфати, парабени, консерванти и др. няма да влязат в допир с чувствителната бебешка кожа и да предизвикат неприятни обриви или алергия, а от тях могат да се възползват също и вашите дрехи и кожа, защо не?

 

Упоритите петна по бебешките дрешки третирайте предварително със специализирани продукти за петна и след това задължително използвайте дълга програма с опция „повече вода” или „допълнително плакнене”. Омекотителят ще помогне на бебешките дрешки да изсъхнат по-бързо, но все пак се ограничавайте в използването му през първите  седмици, заради силните аромати, които могат да дразнят чувствителното бебешко обоняние. Ако все пак решите да използвате омекотител за детските дрешки купете био или специален бебешки омекотител и пуснете програма „допълнително плакнене” накрая. А ако сте пристрастен любител на това през целия ден от вашите дрехи да се носи свеж аромат на пролетни цветя използвайте – парфюм за пране или един от тези ароматни омекотители.

 

Всички тези иновативни продукти може да намерите в най-големия бутик за перилни и почистващи продукти в България – www.IZI.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Vajna
    Кога ще получите от био омекотителя на Ecover? Много съм доволна от него, но виждам, че вече не е наличен?
    Отговори ›
    • IZI.bg - Експерти в прането!
      Благодарим ви за запитването! Очакваме доставка, ако желаете оставете координати за връзка с вас чрез нашия - лайв чат (долу в дясно) за да ви известим, когато е наличен. Поздрави и приятно пазаруване!
«1»

Нови продукти