Меню
Профил
Език

Kатегории

Начало Марки

Марки

«1»

DIXAN

Диксан (Dixan) е марка на Хенкел (Henkel), която е разпространена в една част от европейските държави. В Италия и Гърция Диксан e сред най-високия клас перилни продукти, познати у нас под марката Персил (Persil).

http://www.dixan.at/

9
продукти

CORAL

Продуктите с марка Корал (Coral) са висок клас немски специализирани перилни продукти. Произведени в Германия и за немския пазар. В гамата на Корал присъстват уникални продукти като: Карал за дънки, Корал за спортни екипировки, Корал за хора с чувствителна кожа за цветно пране, Корал за коприна и вълна и т.н...

http://www.coral.de/home

19
продукти

Dr. Beckmann

Dr. Beckmann За д-р Бекман В този корпоративен свят, в който живеем е хубаво да се знае, че този бранд остава семейна собственост и се управлява и до днес, тъй като той е бил управляван и през 1919. И тъй като един от собствениците, д-р Бекман остава посветен към грижите за решаване на най-трудните проблеми свързана с пране, текстил и домакинско почистване е нормално марката да продължи да носи неговото име. Необходимостта от гама от продукти, които са лесни за използване и с висока ефективност е това, което мотивира желанието за постоянно разработване на възможно най-добри специализирани почистващи продукти. Самата марка Dr. Бекман вече е под това име на пазара повече от 30 години, и не само, че е No 1 специалист при отстраняване на всякакви петна в Европа, но името на марката се появява вече и на много други континенти по света. Тя е много проста ... ако тя казва д-р Бекман върху опаковката, тогава знаете, че работи, защото ние се грижим за почистване.
39
продукти

LE CHAT

Льо Ша (Le Chat) е марка на Хенкел (Henkel), която е разпространена основно във Франция и френскоговорящите държави. Наричат я още - "Котката". Във Франция това е престижният клас перилни продукти, познати в останалата част на Европа под марката Персил (Persil на Хенкел). Останалите продукти от високия клас за Франция са - Skip, Super Croix, Dash, Ariel и Persil. Продуктите с етикет Persil във Франция са на Юниливър, а Персил на Хенкел във Франция се наричат - Le Chat.

http://www.lechat.fr/fr.cky.html

1
продукти

SUNIL

Сунил (Sunil) са висок клас немски перилни продукти произведени за немския пазар. Доказали се с изключително качество на изпиране и премахване на петна.

http://www.fit.de/sunil/

0
продукти

SKIP

Скип (Skip) са висок клас перилни продукти на Юниливър (Unilever), разпространяващи се във Испания, Португалия, Франция и Гърция. Познати са още като Персил или Омо в някои от останалите държави от европейския съюз.

https://www.facebook.com/SkipGlobal/

9
продукти

DASH

Даш (Dash) са висок клас перилни продукти на Проктър и Гембъл (Procter & Gamble) в Италия и Франция, в останалите държави от ЕС, високият клас на Procter & Gamble се нарича Ариел (Ariel). В Германия също се среща Даш (Dash), който е с различен етикет и като качество се намира в средното към високо ниво перилни продукти с добри показатели.

http://www.dash-wash.com/

17
продукти

OMO

ОМО е марка на Юнилъвър, която се среща в Гърция, Франция, Австрия и Белгия. В различните държави попада в различни класове качество, но като цяло винаги над средно ниво. Трябва да се прави разлика от продукти с марка ОМО, които са произведени по поръчка на определени вериги хипермаркети (нпр. за Lidl, Кауфланд и т.н.) само с цел промоция и с по-ниско ниво на качеството.

http://www.unilever.com/brands-in-action/detail/Omo/292052/

6
продукти

ARIEL

ARIEL - емблемата на Procter & Gamble. Една от най-разпознаваемите марки в света и най-популярен прах за пране. Винаги в най-високия клас и най-високо качество (с изключение на Ариел произведен за специално за България, Сърбия, Македония и Румъния). Продава се в Италия под името - Даш (Dash).

http://www.ariel.co.uk/

22
продукти

REI

Рей (Rei) е марка немски перилни продукти, създадена през 1949 г., стартирала с известния си за тогава първи универсален прах за пране. Марката се произвежда само за немския пазар. През 1965 г. е закупена от P&G и марката се позиционира в сектора за деликатни тъкани и деликатна кожа. През 1999 г. Rei става един от първите компактни прахове, като се запазва мисията за грижа за кожата и природата. Съвременните продукти Rei осигуряват отлично изпиране без остатъци от прах. Ето защо през 2009 г. Rei е първият немски препарат спечелил европейски ЕКО сертификат. http://www.fit.de/rei/

http://www.fit.de/rei/

1
продукти

PERSIL

Персил (Persil) е един от най-популярните перилни препарати в света. Основен конкурент на Ариел. Във всички страни с изключение на Англия тази марка е собственост на Хенкел. В Англия марката Persil (с различно лого/етикет) се притежава от Юниливър (собственик още на Скип и Омо).

http://www.persil.co.uk/

19
продукти
3
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти

FA

0
продукти

VERNEL

Омекотителите с марка Vernel (Henkel) са едни от най-качествените на пазара за страни като Италия, Германия, Испания и Португалия.
2
продукти
7
продукти
1
продукти

EXELIA

MADE IN SWITZERLAND Омекотител за дрехи произведен в Швейцария. Ограничени количества.
0
продукти

AlmaWin

AlmaWin е немска марка висококачествени БИО почистващи и перилни продукти.
0
продукти
2
продукти

Nellie`s ALL NATURAL

Nellie`s ALL NATURAL - канадска компания производител на екологично чисти и био продукти за чистотата в дома! Made in Vancouver.

http://www.nelliesallnatural.com/

0
продукти

PLANET

Planet е компания основана през 1989 г. от Стефан Джейкъб, рибар, който в онзи момент живее на малък остров близо до Ванкувър, Британска Колумбия, Канада. Като търговец рибар, Стефан е сериозно загрижен за все по-засиленото замърсяване на нашата вода и почва, които отравят природата. За разлика от повечето от нас, Стефан решава да действа, от неговата загриженост и с помощта на няколко съмишленици приятели, той основава компания ангажирана с разработване и продажба на екологично чисти за планетата продукти. Днес, Planet Inc. е един от най-големите производители на екологично чисти продукти за бита в Северна Америка.

http://www.planetinc.com/

0
продукти

BIO-D

Натурални, хипоалергенни продукти произведени с любов към природата и околната среда.
1
продукти
0
продукти

K2R L`EXPERT ANTI-TACHES

K2R е френска марка от 1954 г., претендираща за лидер и експерт в овладяването на всякакви петна по дрехите! Под марката K2R ще откриете пълна гама продукти за отстраняване на абсолютно всякакви петна - от мастило, храна, грим, мазнини, трева, вино и т.н. Откривателят на формулата на К2R е италианец, а името на марката е вдъхновено от постижението на италиански алпинисти през 50-те години на м.век в покоряването на връх К2 в Хималаите. И до днес това е една от водещите марки добри препарати в Европа!

http://www.k2r.fr

1
продукти
0
продукти
2
продукти
1
продукти
9
продукти

FABULOSO

FABULOSO италианска марка омекотители с високо качество и траен аромат.

7
продукти
15
продукти
9
продукти
4
продукти
1
продукти
3
продукти